Meer dan producten

Naast de producten die te vinden zijn op de website verzorgt Vrije Vogel CC ook catering en  (kook)workshops.
De (kook)workshops kunnen tevens bevorderlijk zijn voor teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en coaching waarbij het onderdeel koken gebruikt wordt om tot nieuwe inzichten te komen.
Met andere woorden, Vrije Vogel CC helpt je graag met alle liefde om elke gelegenheid tot een geslaagd evenement te maken.

Service en kwaliteit staan bij Vrije Vogel CC hoog in het vaandel. De service is gebaseerd op kernwaarden zoals 'uitstekend gastheerschap, hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht en grote diversiteit'. Met deze kernwaarden als basis streeft Vrije Vogel CC ernaar om een duurzame en prettige relatie op te bouwen met opdrachtgevers en gasten en deze gedurende lange tijd te behouden.


John de Vogel,  ondernemer en chefkok van Vrije Vogel cc, heeft een brede ervaring opgebouwd. Van de Franse tot de Mexicaanse, de Limburgse tot de Aziatische keuken. 
Door onder andere zijn leermeester Cas Spijkers en latere voorbeelden als Jamie Oliver en Antony Bourdain beschikt John de Vogel over een zeer hoog culinair niveau. Werkplekken zoals Chalet Royal te Den Bosch en Hotel Juliana te Valkenburg aan de Geul hebben eveneens bijgedragen tot dit niveau en tot simpel basic koken met maar een paar ingrediënten.
'Smaakzin' is volgens John het vermogen om direct de smaken van bepaalde samenstellingen  waar te nemen. Het is één van de vijf zintuigen van de mens. Laat jullie smaakzintuigen prikkelen door een van de, door hem zeer zorgvuldig samengestelde, smaakcombinaties en kruidenmengsels. Het samenspel van smaak, geur, kleur en structuur brengt een ware smaaksensatie teweeg die lang zal blijven hangen. Dit geldt zeker voor de door hem nieuw gebruikte vijfde smaak 'Umani' .
Meer weten?